Szolgáltatások

Hiszek abban, hogy a leghatásosabban felépülni biztonságos közegben, törődésben, Rád és a helyzetedre szabott eszközökkel lehet. Ezért nálunk sosem kell választanod a kiemelkedő szaktudás és az emberi, szeretetteljes támogatás között.

Mozgásterápia

Mozgásterápián a prevenciós és rehabilitációs szemléletünk a fő irányadó. Célunk, hogy újra fájdalommentes, rugalmas, könnyed legyél. A testtartásod és mozgásod fiziológiás, harmonikus legyen.
Különböző speciális eszközök segítségével támogatunk a krónikus deréktáji-, nyak-, váll-, térd ízületi problémák és műtéti hegek kezelésében. Segítjük a mobilitás növelését, a fájdalom csillapítását, a szöveti letapadások, izomfeszültségek oldását, így hozzájárulunk a jobb minőségű mozgás és a jobb teljesítmény eléréséhez.

Görnyedten ülsz a gép előtt, nem szépen tartod magad, nem úgy kelsz fel az ágyból vagy indulsz el, mint korábban, plusz még itt-ott fáj is. Nem vagy ezzel egyedül. 

erre van szükségem

Stresszkezelés

Olyan stresszoldó technikákat tanítunk, melyek mindig "kéznél vannak", ilyen többek között a légzésterápia speciális egyénre szabott technikái, a meditáció alapjai, vagy a feltöltő relaxáció. 
Mindegyik technika elsajátítása esetén garantáltan több energiához, frissességhez jutunk, belső egyensúlyunk helyreáll, harmonikus és nyugodt lelkiállapotba kerülünk. Rendszeres gyakorlással pedig ez az állapot fenntartható, már akár napi pár perces gyakorlással is!

Teljesítmény fókuszú mindennapjainkban fontos, hogy fókuszáltan, hatékonyan, könnyedén tudjuk elvégezni a mindennapi teendőket. Ehhez tudatosan kell felépíteni a napjainkat, bele kell csempészni olyan technikákat, amelyek segítenek egyensúlyban tartani minket és lelassulni a folytonos pörgés közepette. 

erre vágyom

Életmód tanácsadás

Személyes vagy online tanácsadás során támogatunk a fenntartható, egészségtudatos mindennapok megteremtésében. Átbeszéljük az egészséges életmód pilléreit, speciálisan a Te igényeidnek, lehetőségeidnek megfelelően, többek közt a kiegyensúlyozott, modern táplálkozás alapismereteit, a pihentető alvás fontosságát, a rendszeres fizikai aktivitást, a mentális egyensúly megteremtését, a káros szokások elhagyását, a napi ritmus - pihenés, a napfény, a természet és a mindennapi friss levegő fontosságát.

Az egészséges életmód minden szegmensét alaposan átbeszéljük, a leghasznosabb tanácsokkal, praktikákkal látunk el, speciális irányt mutatunk, hogy a lehető legkönnyebben elérhető és élhető legyen számodra a Te egyéni egészséges életmódod.

ez kell nekem

Pre-és posztnatális torna

Várandósság alatt és után is támogatlak, hogy a lehető legjobbat nyújtsd önmagad és a kisbabád számára is.

Életminőséget, fizikai állapotot, lelki közérzetet, a szülés menetét és az utána zajló felépülést is befolyásolja a gondosan megtervezett, tartalmas mozgásprogram, mely az aktuális trimeszterhez van igazítva.
Ez a torna
 • segít a várandósság alatt is megőrizni a korábbi kondíciód és segít felkészülni a könnyedebb szülésre,
 • javítja a méhlepény funkcióját, a babád magasabb oxigéntartalmú vérhez és több tápanyaghoz jut,
 • áldásos hatással van a magzat stressztűrő képességére is,
 • lehetőséget ad, hogy ráhangolódj az anyaságra és a gyermekágyas időszakra egyaránt,
 • meg tudod tanulni a helyes légzéstechnikákat, és elmélyülhetsz a tested minden porcikájára kiterjedő lazítás (relaxálás) képességének gyakorlásában,
 • a testtartást javító gyakorlatok rendszeres végzésével fájdalommentesen tudsz majd alkalmazkodni megváltozott alakodhoz,
 • a várandósság alatt és a szüléskor igénybevett izmok és ízületek teherbírásának az erősítésével és rugalmasságának fokozásával pedig könnyebbé és fájdalom mentesebbé teszed a várandósságot és a szülést,
 • a célirányos gyakorlatok a gerinc-, a medence és a gátizomzat, valamint az ízületek és inak rugalmasságát és erejét növelik,
 • a torna javít az aktuális lelkiállapotodon is, kevésbé leszel depresszióra hajlamos és ingerült, nem stresszelsz majd minden apróság miatt.
Kismama tornával eltöltött nappalok után könnyebbek lesznek majd az éjszakák is.
Szülést követően az első 6 hét alatt az összeszokáson, a lábadozáson és pihenésen van a hangsúly.
Azonban már ezekben a hetekben is segítek ha együtt készültünk kismama torna során, mert bizonyos gyakorlatokat már ilyenkor is lehet, sőt erősen ajánlott végezni.

Legtöbb esetben a 6 hetes kontroll után pedig el lehet indítani a regenerációs tornát, melyben helyet kapnak a légzőgyakorlatok, a szétnyílt hasizom kezelése, a medencealap regenerációja, az ideg-izom kapcsolatok újraépítése, törzs erősítése, az alap mozgásminták visszaépítése.

A kritikus testrészek észrevétlenül fognak formálódni és sokkal könnyebbek lesznek az anyasággal járó fizikai kihívások.
Felmerülő fájdalmak (pl. nyak, hát, deréktáji) enyhülni fognak a speciális kezeléseimnek köszönhetően (köpöly-, triggerterápia, kinesio-tape, stb.)
Ezeknek a tornáknak a végére a testtartás látványosan javulni fog, vissza fogsz tudni térni akár a futáshoz és az erősebb edzésterhelésekhez is.

Speciális élethelyzetek speciális mozgásanyagot és törődést igényelnek. Várandósság alatt és után is fogjuk a kezed, hogy a lehető legjobbat nyújtsd önmagad és a kisbabád számára is. 

bejelentkezem

bejelentkezem

Access Bars® kezelés

Az Access Bars® egy relaxáló, stresszoldó, jó közérzetet teremtő technika, egy idegrendszeri terápia.
Egy gyengéd kezelést képzelj el, amely a fej finom érintésével történik.
A fejeden van 32 pont és sáv, amelyek érintése feloldja az agyban és a testben rekedt régi energiákat, fix nézőpontokat, hiedelmeket, érzéseket, gondolatokat, ítéleteket, melyek különböző életterületeidhez tartoznak (pl. kapcsolatok, pénz, szex, nyugalom), ezáltal lehetővé teszi, hogy könnyed változás jöjjön létre az életedben és valóban önmagad lehess.

Segít az Access Bars® kezelés:
 • stressz csökkentésében,
 • félelem és szorongás oldásában,
 • depresszió esetén,
 • csökkenti a folytonos agyalást,
 • hozzásegít az minőségibb, pihentetőbb alváshoz, energikus ébredéshez,
 • hiperaktivitás, figyelemzavar esetén
 • segíti a fizikai test öngyógyító folyamatait,
 • várandósság esetén segíti a könnyebb szülésélményt,
 • segít a pénzügyi helyzeten,
 • gyerekek iskolai vagy sport eredményeinek, társas kapcsolatainak javításában

erre vágyom

Táplálkozási tanácsadás

A jelenlegi online tanácsadások során az anamnézis felvételét, valamint a táplálkozási napló kiértékelését követően a modern táplálkozás alapismereteivel, egészségügyi kihívásokhoz kapcsolódó funkcionális étrendi protokollokkal (hormonális és emésztőrendszeri problémák/egyensúlytalanságok esetén), laborvizsgálatok kielemzésével, étrendi kiegészítéssel, termék ajánlással és szükség esetén szakorvoshoz történő irányítással, valamint kontroll alkalmakkal támogatunk a fenntartható, egészségtudatos mindennapok megteremtésében.

Korszerű, kiegyensúlyozott táplálkozási ajánlások mellett a különböző megbetegedések kezelését célzó, egyénre szabott diétás tanácsokkal látunk el. Speciális emésztőrendszeri problémák (laktóz-, tejfehérje-, liszt-, gluténérzékenység, epebetegségek, gyulladásos bélbetegségek, stb.), hormonális egyensúlytalanságok (pl. endometriózis, PCOS, pajzsmirigy probléma, inzulinrezisztencia, stb.).

ezt választom

Privát óra az otthondban

Az idővel való helyes gazdálkodás mindennapi kihívásaink része.
Támogatunk, hogy ne kelljen lemondanod az "énidődről", hogy elképesztő mennyiségű energiával és boldogsággal töltődj fel, hogy meghosszabbítsd az életedet pár évvel.

Házhoz visszük a szolgáltatásainkat Budapest, Budakeszi, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Érd, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Taksony városokban.

Neked ajánljuk, ha:
 • nincs lehetőséged a kisbabád másra bízni, de az alvásidő alatt szeretnél mozogni
 • egy hosszú munkanap után nincs kedved kimozdulni
 • messze van tőled a stúdiónk
 • higiéniás szempontok miatt inkább otthonról tennél az egészségedért
 • tudod magadról, hogy egyedül idő előtt felhagynál a mozgással
 • fájdalmaid miatt jelenleg nem tudsz kimozdulni otthonról
 • szégyenlős vagy mások előtt
 • időt szeretnél spórolni és a legkomfortosabb környezetben szeretnél tenni magadért
 • ülőmunka közben ebédidőben szeretnéd átmozgatni magad 
Az otthonod kényelmében, rengeteg időt spórolva, kizárólagos figyelmet kapsz és természetesen a szükséges eszközöket is biztosítjuk minden alkalommal. 

pont ez kell nekem

Neked készült

Ingyenesen hozzáférhető

nyakfájdalom oldása három hatékony gyakorlattal