Rólunk

Szia. Örülök, hogy itt vagy!

Nóri vagyok, 10 éves tapasztalattal segítek holisztikus szemléletemmel, hogyan lehet egészségesen (meg)élni a mindennapokat. Széleskörű érdeklődésemnek, folyamatos továbbképzéseimnek köszönhetően nagyon sok területen tudlak segíteni: életmód és táplálkozási tanácsadás, fájdalomcsillapítás, stresszkezelés, egyénre szabott mozgásterápia, energia kezelés, illetve speciálisan nőket érintő kérdésekben.

Foglalj időpontot Nórihoz
+36305602411

-életmód tanácsadásra,
-táplálkozási tanácsadásra,
-mozgásterápiás állapotfelmérésre,
-pre- és posztnatális tornára,
-rehabilitációra,
-privát vagy páros órára
-gerinctornára, nyújtásra
-kinesio-tape ragasztásra,
-flossing vagy köpöly terápiára
-légzésterápiára, meditációra
-energia kezelésre
-vagy kérj privát órát az otthonodba.


A SiSU health tHERapies alapítója

Nádas Nóra Piroska

Varga Zsófi

Legnagyobb örömömre az egészséges életmódhoz való hozzájárulás a hivatásommá vált. Mindig is olyan munkát szerettem volna végezni, amivel értéket teremtek és másoknak a segítségére lehetek. Fontos számomra, hogy másoknak is átadjam azt a szemléletet, amivel rendelkezem a mozgás és az egészség terén. 
Segíteni tudok svéd, sport, kismama és alakformáló masszázsok, ödéma kezelés, ️mozgásszervi problémákból való felépülés, preventív gerinc-, pre- és posztnatális torna illetve akár erősítő, kardió edzések kapcsán is.

Jelentkezz be Zsófihoz
+36703711158

-masszázsra,
-rehabilitációra,
-privát vagy páros edzésre,
-pre- és posztnatális tornára,
-gerinctornára, mobilityre
-kinesio-tape ragasztásra,
-flossing vagy köpöly terápiára.

Zsófihoz csütörtöki napokra tudsz időpontot kérni.

masszőr, rehabilitációs tréner, pre- és posztnatális oktató, személyi edző

Orbán-Bencsik Boglárka

Semmelweis Egyetemen dietetikusként, majd a Testnevelési Egyetemen sportspecifikus dietetikai szakemberként végeztem. Jelenleg a Semmelweis Egyetem táplálkozástudományi MSc végzős hallgatója vagyok.  Célom, hogy a pácienseimnek minden táplálkozással kapcsolatban felmerülő problémájára személyre szabott megoldást nyújtsak. A sikeres életmódváltást, a megfelelő táplálkozási szokások kialakítását dietetikai konzultációkkal és egyénre szabott étrenddel segítem.
Főbb szakterületeim közé tartozik: az inzulinrezisztencia, a cukorbetegség, a PCOS, a különböző ételallergiák- és intoleranciák diétája, valamint a fogyni vágyók, sportolók és kismamák étrendje.

Jelentkezz be Bogihoz
+36307339892

-dietetikai tanácsadásra,
-kérj egyénre szabott mintaétrendet.

dietetikus, sport-specifikus dietetikai szakember

László Orsolya Lori

Lori vagyok, én képviselem a táncos vonalat a SiSU-ban.
A tánc mindig része volt az életemnek, bár gyerekkoromban a csapat versenysport játszott nagyobb szerepet, immár több éve esküvői táncoktatással, egyéni és csoportos tánc tanítással foglalkozom, az eredeti szakmám, az utazásszervezés mellett.
Nórival közösen több táncos alakformáló órát tartottunk az évek folyamán, melyek jelenleg is a kedvenc közös projektjeink.
Miben lehetek a segítségedre és mivel várunk a SiSU-ban tánc terén?
Egyénre szabott tánc koreográfiával, privát mozgásfejlesztő izolációs órával, csoportos ladies style táncórával és aki nem csak táncban gondolkodik, de mellette alakot is szeretne formálni, annak a Nórival közösen oktatott táncos fitness óráinkat ajánljuk.

Csatlakozz Lori táncos Facebook csoportjához, ahol értesülhetsz az aktuális táncos óráiról és workshopjairól.
Egyedi kérés/kérdés esetén keresd Lorit
+36209334802
loribudapest@gmail.com


egyéni, csoportos és esküvői táncoktató, utazásszervező

Csatlakozom

Maga a SiSU stúdió egy prémium minőségű hely Budapesten, a 12. kerületben közvetlenül az erdő nyugalma mellett, ahol holisztikus szemlélettel támogatjuk és visszaállítjuk az egészséges életmódot. 

Modern, széleskörű eszköztárral segítjük a gyógyulásod egy olyan atmoszférát teremtve, ahol az empátia, a feltétel nélküli elfogadás és ítélkezés mentesség kap teret, ahol nyugalom árasztja el a lelked és a tested. Ez a nyugalom képezi a gyógyulásod és a preventív szemléletmódunk alapját.

Holisztikus szemlélettel segítünk, ami azt jelenti, hogy egységként tekintünk rád, a teljes tested, lelked, szellemed együtt vizsgáljuk, így keresve az adott egészségkárosodás okát és egyúttal gyógyítási lehetőségeit is.

Ez a hely körbeölel a szeretetével, törődésével, itt biztonságban önmagad lehetsz és tisztán láthatsz a segítségünkkel.

Ígérjük, hogy itt fellélegezhetsz, gyógyulhatsz, fejlődhetsz.

Kattints a szolgáltatások gombra és nézd meg milyen területeken tudunk neked segíteni.

A SiSU stúdióról

szolgáltatások

Health is not everything, but without health everything is nothing!

A SiSU szó finn eredetű, pozitív életszemléletet takar.
Egy cselekvésközpontú gondolkodás, mely akkor lép működésbe, ha a képességeinket látszólag meghaladó nehézséggel találkozunk szembe.

Finnek szerint átvitt értelemben egy hatalmas hóviharban a SiSU segítségével jutunk előre, vagy az utolsó kilométeren már lehetetlennek tűnő futóversenyen a SiSU-t használva jutunk a célba.

E szemlélet mentén holisztikusan segítünk, testi-lelki-szellemi szinten és megoldjuk a fennálló problémád.

Nehézség lehet az el nem múló fizikai fájdalom, migrén, az alváshiány, egy sérülés utáni rehabilitáció, emésztőrendszeri/hormonális egyensúlytalanság, vagy a lehetetlennek tűnő fogyókúra.

Ez a kis finn szó a SiSU azt a legmélyebb önmagunkból előhívható lelkierőt idézi meg, amihez a nehéz helyzetekben tudunk nyúlni.  

Miért lett a stúdió neve SiSU?

Ti mondtátok

Nóri nem csak a mozgás szeretetét hozta vissza az életembe, hanem olyan dolgokra is könnyeden révett, melyeket azt gondoltam, hogy már nem tudok megcsinálni.
Természetesen az egészséges táplálkozásra vonatkozó ötletein túl, a megfelelő mennyiségű és minőségű vitamin bevitelével kapcsolatban is körültekintő ajánlásokat kaptam Nóritól.
A személyre szabott figyelme mindig lenyűgöz! ❤️

Á. Réka

K. Orsi

Ti mondtátok

Nórinál töltött idő nem csak a testet változtatja/építi, de a gondolatokat is. Azt az érzést kaptam, hogy ha mozgásról van szó, nem kell a leghátsó sorban, a sarokban állnom, mert meg tudom csinálni.

K. Orsi

K. Ilona

Ti mondtátok

Az új stúdió kialakítása során még a falfestékbe is került illóolaj! Hogy miért? Kérdezzétek Nórit! :)

K. Ilona

V-b. Orsolya

Ti mondtátok

Nóri elhivatottsága, tehetsége és az a szakmai alázat, ahogyan a munkájához viszonyul, egy olyan kincs, amivel ritkán találkozunk.

V-B. Orsolya

Z. Anett

Ti mondtátok

Életem egyik legjobb döntésének tartom, hogy a terhesség alatt edzeni jártam, és hogy ezt Nórinál élhettem végig, végtelenül hálás lehetek érte! A közös munkának köszönhetően nem volt “teher” a testemnek a babavárás időszaka! Az edzések folytatódtak a szülést követő 6. héten és a mai napig tartanak, egy éves a kislányunk. Fokozatosan terhelte a szervezetem és mind a terhesség, mind a szülés után végig biztonságban éreztem magam, tudtam, hogy jó kezekben vagyok! Az edzésen felül egyéb eszközökkel segítette a bőröm és izmaim állapotának javítását. A testem karbantartásán felül kaptam egy olyan komplex szolgáltatást, amit nem hiszem, hogy sokan tudnak adni.

Z. Anett

Kövess minket Instagramon

@sisuthestudio