Rólunk

Szia. Örülök, hogy itt vagy!

Nóri vagyok, több mint 10 éves tapasztalattal segítek holisztikus szemléletemmel, hogyan lehet egészségesen (meg)élni a mindennapokat. Széleskörű érdeklődésemnek, folyamatos továbbképzéseimnek köszönhetően nagyon sok területen tudlak segíteni:
  • életmód és táplálkozási-, emésztőrendszeri és hormonális problémák-, kismama és várandósság utáni regenerációs tanácsadás, aromaterápiával, fito- és kristályterápiával, laborlelet kielemzéssel;
  • rehabilitáció, egyénre szabott mozgásterápia, fájdalomcsillapítás, fasciakezelések, kinesio-tape;
  • kismama torna és várandósság utáni regenerációs torna;
  • stresszkezelés - légzésterápia, meditáció, hangfürdő, mindfulness, aromaterápia, kristályterápia
  • Access Bars® kezelés
  • csoportos eseményekkel, workshopokkal,
  • kül-és belföldi elvonulásokkal, táborokkal

A SiSU health tHERapies alapítója

Nádas Nóra Piroska

László Orsolya Lori

Lori vagyok, én képviselem a táncos vonalat a SiSU-ban.
A tánc mindig része volt az életemnek, bár gyerekkoromban a csapat versenysport játszott nagyobb szerepet, immár több éve esküvői táncoktatással, egyéni és csoportos tánc tanítással foglalkozom, az eredeti szakmám, az utazásszervezés mellett.
Nórival közösen több táncos alakformáló órát tartottunk az évek folyamán, melyek jelenleg is a kedvenc közös projektjeink a táborszervezés mellett.
Várlak egyénre szabott tánc koreográfiával, privát mozgásfejlesztő izolációs órával, csoportos ladies style táncórával és aki nem csak táncban gondolkodik, de mellette alakot is szeretne formálni, annak Nórival közösen oktatott táncos fitness óráinkat ajánlom.

Csatlakozz táncos Facebook csoportomhoz, ahol értesülhetsz az aktuális táncos órákról és workshopokról.


Egyedi kérés/kérdés esetén keress az alábbi elérhetőségen.


egyéni, csoportos és esküvői táncoktató, utazásszervező

Csatlakozom

loribudapest@gmail.com

aktuális események

Időpontot foglalok

Maga a SiSU egy inspiráló tér az egészséges, boldog, könnyed, nyugodt, fájdalommentes mindennapokhoz, ahol holisztikus szemlélettel támogatjuk és visszaállítjuk az egészséges életmódot. 

Modern, széleskörű eszköztárral segítjük a változásod egy olyan atmoszférát teremtve, ahol az empátia, a feltétel nélküli elfogadás és ítélkezés mentesség kap teret, ahol nyugalom árasztja el a lelked és a tested. Ez a nyugalom képezi a fejlődésed és a preventív szemléletmódunk alapját.

Holisztikus szemlélettel segítünk, ami azt jelenti, hogy egységként tekintünk rád, a teljes tested, lelked, szellemed együtt vizsgáljuk, így keresve az adott egészségkárosodás okát és egyúttal regenerációs lehetőségeit is.

Ez a tér körbeölel a szeretetével, törődésével, itt biztonságban önmagad lehetsz és tisztán láthatsz a segítségünkkel.

Ígérjük, hogy itt fellélegezhetsz, megpihenhetsz, biztonságban változhatsz, fejlődhetsz, megélheted önmagad.

Kattints a szolgáltatások gombra és nézd meg milyen területeken tudunk neked segíteni.

A SiSU health tHERapies

szolgáltatások

Health is not everything, but without health everything is nothing!

A SiSU szó finn eredetű, pozitív életszemléletet takar.
Egy cselekvésközpontú gondolkodás, mely akkor lép működésbe, ha a képességeinket látszólag meghaladó nehézséggel találkozunk szembe.

Finnek szerint átvitt értelemben egy hatalmas hóviharban a SiSU segítségével jutunk előre, vagy az utolsó kilométeren már lehetetlennek tűnő futóversenyen a SiSU-t használva jutunk a célba.

E szemlélet mentén holisztikusan segítünk, testi-lelki-szellemi szinten és megoldjuk a fennálló problémád.

Nehézség lehet az el nem múló fizikai fájdalom, migrén, fokozott stresszhatás, a várandósság, egy mozgásszervi sérülés, gerincsérv,  emésztőrendszeri / hormonális egyensúlytalanság, hiperaktivitás, figyelemzavar, burn-out, szorongás, folytonos agyalás vagy a lehetetlennek tűnő fogyókúra.

Ez a kis finn szó a SiSU azt a legmélyebb önmagunkból előhívható lelkierőt idézi meg, amihez a nehéz helyzetekben tudunk nyúlni.  

Mit jelent a SiSU?

Ti mondtátok

Nóri nem csak a mozgás szeretetét hozta vissza az életembe, hanem olyan dolgokra is könnyeden révett, melyeket azt gondoltam, hogy már nem tudok megcsinálni.
Természetesen az egészséges táplálkozásra vonatkozó ötletein túl, a megfelelő mennyiségű és minőségű vitamin bevitelével kapcsolatban is körültekintő ajánlásokat kaptam Nóritól.
A személyre szabott figyelme mindig lenyűgöz! ❤️

Á. Réka

K. Orsi

Ti mondtátok

Nórinál töltött idő nem csak a testet változtatja/építi, de a gondolatokat is. Azt az érzést kaptam, hogy ha mozgásról van szó, nem kell a leghátsó sorban, a sarokban állnom, mert meg tudom csinálni.

K. Orsi

K. Ilona

Ti mondtátok

Az új stúdió kialakítása során még a falfestékbe is került illóolaj! Hogy miért? Kérdezzétek Nórit! :)

K. Ilona

V-b. Orsolya

Ti mondtátok

Nóri elhivatottsága, tehetsége és az a szakmai alázat, ahogyan a munkájához viszonyul, egy olyan kincs, amivel ritkán találkozunk.

V-B. Orsolya

Z. Anett

Ti mondtátok

Életem egyik legjobb döntésének tartom, hogy a terhesség alatt edzeni jártam, és hogy ezt Nórinál élhettem végig, végtelenül hálás lehetek érte! A közös munkának köszönhetően nem volt “teher” a testemnek a babavárás időszaka! Az edzések folytatódtak a szülést követő 6. héten és a mai napig tartanak, egy éves a kislányunk. Fokozatosan terhelte a szervezetem és mind a terhesség, mind a szülés után végig biztonságban éreztem magam, tudtam, hogy jó kezekben vagyok! Az edzésen felül egyéb eszközökkel segítette a bőröm és izmaim állapotának javítását. A testem karbantartásán felül kaptam egy olyan komplex szolgáltatást, amit nem hiszem, hogy sokan tudnak adni.

Z. Anett