Rólunk

Szia. Örülök, hogy itt vagy!

Nóri vagyok, közel 10 éves tapasztalattal segítek holisztikus szemléletemmel, hogyan lehet egészségesen (meg)élni a mindennapokat. Széleskörű érdeklődésemnek, folyamatos továbbképzéseimnek köszönhetően nagyon sok területen tudlak segíteni: életmód és táplálkozási tanácsadás, stresszkezelés, egyénre szabott mozgásterápia, energia kezelés, illetve speciálisan nőket érintő kérdésekben.

SiSU egy prémium minőségű stúdió Budapesten, a 12. kerületben közvetlenül az erdő mellett, ahol holisztikus szemlélettel támogatjuk és visszaállítjuk az egészséges életmódot.

szolgáltatások

A SiSU health tHERapies alapítója

Nádas Nóra Piroska

Varga Zsófi

Legnagyobb örömömre az egészséges életmódhoz való hozzájárulás a hivatásommá vált. Mindig is olyan munkát szerettem volna végezni, amivel értéket teremtek és másoknak a segítsègère lehetek. Fontos számomra, hogy másoknak is átadjam azt a szemléletet, amivel rendelkezem a mozgás és az egészség terèn. 
Segíteni tudok svéd, sport, kismama és alakformáló masszázsok, ödéma kezelés, ️mozgásszervi problémákból való felépülés, preventív gerinctorna és akár erősítő, kardió edzések kapcsán is.

masszőr, rehabilitációs tréner, személyi edző

Orbán-Bencsik Boglárka

Semmelweis Egyetemen dietetikusként, majd a Testnevelési Egyetemen sportspecifikus dietetikai szakemberként végeztem. Jelenleg a Semmelweis Egyetem táplálkozástudományi MSc végzős hallgatója vagyok.  Célom, hogy a pácienseimnek minden táplálkozással kapcsolatban felmerülő problémájára személyre szabott megoldást nyújtsak. A sikeres életmódváltást, a megfelelő táplálkozási szokások kialakítását dietetikai konzultációkkal és egyénre szabott étrenddel segítem.
Főbb szakterületeim közé tartozik: az inzulinrezisztencia, a cukorbetegség, a PCOS, a különböző ételallergiák- és intoleranciák diétája, valamint a fogyni vágyók, sportolók és kismamák étrendje.

dietetikus, sport-specifikus dietetikai szakember

Health is not everything, but without health everything is nothing!

A SiSU szó finn eredetű, pozitív életszemléletet takar. Egy cselekvésközpontú gondolkodás, mely akkor lép működésbe, ha a képességeinket látszólag meghaladó nehézséggel találkozunk szembe. Ilyen nehézség esetén itt vagyunk Neked, mi a SiSU, segítsünk és megoldjuk a fennálló problémát. Nehézség lehet a lelki kimerültség, az el nem múló fizikai fájdalom, akár egy sérülés, vagy emésztőrendszeri/hormonális egyensúlytalanság, esetleg egy lehetetlennek tűnő fogyókúra. Ez a kis szó azt a legmélyebb önmagunkból előhívható lelkierőt idézi meg, amihez a nehéz helyzetekben tudunk nyúlni. Átvitt értelemben egy hatalmas hóviharban a SiSU segítségével jutunk előre, vagy az utolsó kilométeren már lehetetlennek tűnő futóversenyen a SiSU-t használva jutunk a célba. E szemlélet mentén segítjük a hozzánk fordulókat testi-lelki-szellemi szinten is.

Segítünk a fenntartható, egészségtudatos mindennapok megteremtésében.

Ti mondtátok

Nóri nem csak a mozgás szeretetét hozta vissza az életembe, hanem olyan dolgokra is könnyeden révett, melyeket azt gondoltam, hogy már nem tudok megcsinálni.
Természetesen az egészséges táplálkozásra vonatkozó ötletein túl, a megfelelő mennyiségű és minőségű vitamin bevitelével kapcsolatban is körültekintő ajánlásokat kaptam Nóritól.
A személyre szabott figyelme mindig lenyűgöz! ❤️

Á. Réka

K. Orsi

Ti mondtátok

Nórinál töltött idő nem csak a testet változtatja/építi, de a gondolatokat is. Azt az érzést kaptam, hogy ha mozgásról van szó, nem kell a leghátsó sorban, a sarokban állnom, mert meg tudom csinálni.

K. Orsi

K. Ilona

Ti mondtátok

Az új stúdió kialakítása során még a falfestékbe is került illóolaj! Hogy miért? Kérdezzétek Nórit! :)

K. Ilona

V-b. Orsolya

Ti mondtátok

Nóri elhivatottsága, tehetsége és az a szakmai alázat, ahogyan a munkájához viszonyul, egy olyan kincs, amivel ritkán találkozunk.

V-B. Orsolya

Z. Anett

Ti mondtátok

Életem egyik legjobb döntésének tartom, hogy a terhesség alatt edzeni jártam, és hogy ezt Nórinál élhettem végig, végtelenül hálás lehetek érte! A közös munkának köszönhetően nem volt “teher” a testemnek a babavárás időszaka! Az edzések folytatódtak a szülést követő 6. héten és a mai napig tartanak, egy éves a kislányunk. Fokozatosan terhelte a szervezetem és mind a terhesség, mind a szülés után végig biztonságban éreztem magam, tudtam, hogy jó kezekben vagyok! Az edzésen felül egyéb eszközökkel segítette a bőröm és izmaim állapotának javítását. A testem karbantartásán felül kaptam egy olyan komplex szolgáltatást, amit nem hiszem, hogy sokan tudnak adni.

Z. Anett