Gyakori kérdések

01

02

03

04

05

06

Fizetős a parkolás?

12. kerületi helyszínnél igen, de a MOM park parkolója is jó opció.
11. kerületi helyszíneknél és Dunaharasztin ingyenes a parkolás.

Kártyával lehet fizetni?

Kártyával még nem, de utalással igen.

Online is igénybe vehetem a szolgáltatásokat?

Online zajlanak a tanácsadások (kismama-, szülés utáni-, emésztőrendszeri eltérések -, női hormonális problémák -, táplálkozási és életmód alapismeretek tanácsadások), van lehetőség online formában is a légzésterápia és meditációra is. Illetve, ha már egy ideje együtt mozgunk, akkor lehetséges egy-egy mozgásterápiás alkalom is online, egyéni egyeztetés alapján.

Kinesio-tape ragasztást vállalsz?

Házhoz is kijössz?

Lehet ajándékutalványt vásárolni?

Igen, adott esetben házhoz is megyek.

Igen, Budapest, Budakeszi, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Érd, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Taksony városokban.
Egyéni egyeztetés alapján az alábbi szolgáltatásokat érhetőek el az otthonodban:
mozgásterápiás állapotfelmérés, kismama és posztnatális torna, légzésterápia, meditáció,  gerinctorna, nyújtás, alakformálás, rehabilitáció, triggerpont és fascia kezelések, kinesio-tape ragasztás, köpöly terápia, floss terápia.

Lehet igen.

mutasd hogyan

Fedezd fel a stúdiót!

szolgáltatásaink

árlista

Special Breath Techniques - BASIC (video)

2 különböző légzés technikát sajátíthatsz el ebben az online workshopban.

-Megtanulhatod, hogyan kell helyesen lélegezni és megtapasztalhatod jótékony hatásait: javulhat a keringés, az emésztés, fokozódhatnak a méregtelenítési folyamatok, nő a vitalitás, kiegyensúlyozza az idegrendszert, erősítheti az immunrendszert és csökkenti az izomtónus.

- Megmutatok egy olyan jollyjoker légző gyakorlatot, ami segíti kompenzálni az ülő életmódot, aktiválja és lazítja a rekeszizmot, nyújtja a csípőhorpasz izmait, távolítja az ágyéki csigolyákat, lazítja a derekat, aktiválja a törzs izmait, javítja az emésztést és karcsúsít is.

Online workshop

Ára: 2.490 Ft
Felmerülő kérdés, kérés esetén írj a … e-mail címre.